Onze bijdrage aan het symposium Kansrijke Groningers

Op woensdag 9 oktober 2019 werd het symposium Kansrijke Groningers gehouden op het Theda Mansholt College in Delfzijl.  Dit symposium is bedoeld om de juiste richting te vinden  naar een lerende en innoverende samenleving. Ondernemers en onderwijsinstellingen waren hier vertegenwoordigd om de juiste richting te vinden. Vragen die aan bod kwamen : Hoe houden kunnen we in de regio de juiste  talenten en hoe worden ondernemers, onderwijs en overheid futureproof?

Ook als George Martens school voor Praktijkonderwijs mochten wij hier aan deelnemen. De leerlingen hadden in de grootkeuken  heerlijke  pecan pie gemaakt. Een aantal van onze leerlingen hebben het welkom van de gasten verzorgd en hebben tevens een stukje bediening gedaan.

De leerlingen die hebben deelgenomen kregen een hartelijk applaus van de zaal. Ook namens de organisatie willen we deze leerlingen hartelijk danken.